Helista meile!

Eesti keskus teenindab teid telefoni, meili ja messengeri teel tööpäeviti (e-r)

Eesti keskus / Eesti aukonsulaat Turus
Varsinais-Suomen Viro-keskus ry
Vanha Suurtori 3, 20500 Turku

tel. 040 147 5221, virokeskus@gmail.com

NB Kontor on avatud T, N kell 10-14 ja K kell 12-18

esmaspäev, 18. oktoober 2021

Eesti teatri sügis 2021 Turus

Turus: Andres Dvinjaninovi monoetendus „Vanuse 50 varjundit“

Veel viimased piletid müügil:
30.10. kell 18.30 ( Turun Kaupunginteatteri, Itäinen Rantakatu 14)
NB! Tegemist on ainsa etendusega Soomes.
Pileti hind 27 eurot (müügis neti teel, teatri piletikassas ja Turu Eesti keskuses)
"VANUSE VIISKÜMMEND VARJUNDIT on vastupandamatu monokomöödia ealistest iseäralisustest.
Kui vana sa oled? 30? 40? 50? 60? On sel tähtsust?
Me vananeme, kas tahame seda või mitte. Kas oleme vanemaks saades targemad? Mis juhtub meie vestlusteemadega? Kuidas mõjutavad aastad meie maitset, juuste värvi ja kaalu?

Vananemisega kaasnevaid iseärasusi lahkab armastatud näitleja ja lavastaja Andres Dvinjaninov, kes on lavalaudu vallutanud ja publikut hullutanud pea nelikümmend aastat... Nüüd räägib ta eelarvamustevabalt ja teravmeelselt unustamisest, tervisest, abielust, plastilisest kirurgiast, pidutsemisest, treeninghüsteeriast, söömisharjumustest ja paljust muust."

***

Öökuninganna Turus (Viking Grace) 20.11. ja Kaarinas (Kaarina-talo) 21.11.

On teater ja Turu Eesti keskus ja Eestlaste klubi Turu / Turku juures toimiv Turu Teater toovad lavale Piret Jaaks 2015. aastal kirjutatud näidendi "Öökuninganna". Varemalt juba lavalaudadel olnud tekstile annab uue vaatenurga lavastaja Siim Maaten. Tema sõnade järgi arutleb selle üle, kuidas armastusega hakkama saada.
Lavastuses osalevad näitlejad Tene Ruubel ja Marin Mägi-Efert.





Tene Ruubel. Kuva: Kirsi Äyräs
60 a jubilee! Öökuninganna-kiertue on omistettu
Tene Ruubelin 60-vuotisjuhlalle!


























***
SUOMEKSI:

Huikea virolaisen teatterin syksy 2021:

Kun pidät kiirettä, ehdit vielä hankkia lipun Andres Dvinjaninovin Vanuse 50 varjundit -esitykseen Turun kaupunginteatterissa 30.10. klo 18.30. Lipunmyynti Turun kaupunginteatterin nettisivulla sekä lippukassassa.

Meidän oma teatteriprojektimme, Turu Teater & Öökuninganna on lähdössä kiertueelle Virossa ja Suomessa. Kaarinan kaupunki tarjoaa esityksen 24.11. klo 18 Kaarina-talolla! Suuret kiitokset Kaarinan kulttuuritoimelle yhteistyöstä. Tulkaa kaikki katsomaan esitystä, paikkavaraukset: turuteater@gmail. com
- esitys on sinulle ilmainen, mutta toivomme että ilmoittaudut etukäteen. Mainitse viestissä KAARINA ja osallistujien nimet, kiitos!

*Kiertueen ensi-ilta on Pärnussa 30.10. klo 19 - varaa paikkasi: turuteater@gmail.com (mainitse viestissä PÄRNU)
* Suomen ensi-ilta on Viking Grace laivalla la 20.11. klo 15. Piknik-risteilylle on vielä muutama paikka, hinta on 47 euroa (sisältää risteilyn, yhdistyksen oman ohjelman, teatteriesityksen ja joululounaan). Varaa paikkasi: virokeskus@gmail.com
-Voit myös tulla risteilemään Gracelle muuten vain ja ostaa teatterilipun (20 euroa) laivalla paikanpäällä: esitys alkaa klo 15.00, lipunmyynti konferenssitiloissa klo 14.30 eli heti piknik-risteilyn laivanvaihdon jälkeen.
*Muut esitykset: Tallinna, Tampere, Rauma, Pori, Vaasa.