Helista meile!

Eesti keskus teenindab teid telefoni, meili ja messengeri teel tööpäeviti (e-r)

Eesti keskus / Eesti aukonsulaat Turus
Varsinais-Suomen Viro-keskus ry
Vanha Suurtori 3, 20500 Turku

tel. 040 147 5221, virokeskus@gmail.com

NB Kontor on avatud T, N kell 10-14 ja K kell 12-18

kolmapäev, 21. aprill 2021

MTÜ Lõimeleer suvelaagrid ootavad noori!

Veel on vabu kohti Viljandimaale eesti keele laagrisse. Hea võimalus ka Turus elavatele eestlastele ... või teistele, kes soovivad eesti keelt harjutada ja eesti kultuuris kümmelda.

Tutvuge Lõimeleeri tegevusega ka Facebookis. Seal on pilte tegevusest ja varasemate aastate laagritest.

NB! Aprilli lõuni on hind soodsam!

***


MTÜ Lõimeleer kutsub eesti keele- ja kultuurikümbluslaagrisse!

  • Soovid, et su lastel oleks eakaaslastest Eesti sõpru?
  • Soovid, et su lapsed õpiksid eesti keelt teiste lastega mängides?
  • Sina ja su pere soovivad harjutada eesti keelt ja õppida tundma eesti kultuuri ja inimesi mõnusalt pingevabas suvises õhkkonnas?

Kui nii, siis on MTÜ Lõimeleer suvelaagrid just sinu jaoks. Lõimeleer on suvelaager, mis ühendab Viljandimaal Tääksi külas väliseesti noori ja peresid ning Eestiga seotud mitmekultuurilisi inimesi Eestiga. Laagris saab suhelda eakaaslastega Eestist, õppida rahvapärast pilli-laulu-tantsu-mängu, käia suitsusaunas, sõita hobuse ja paadiga, mängida veesõda, käia öösel tonte otsimas ja palju muud. 2021. aastal plaanime naeru töötoas tutvuda sellega, kuidas eestlased ja kuidas teised rahvad naeravad. 

 Lõimeleer aitab noortel õppida tundma eesti kultuuri ning arendada eesti keele oskust vahvate suviste tegevuste ja suhtluse kaudu. Koolitunni stiilis keele õppimist ei toimu. Töökeel on küll eesti keel, kuid vajadusel oleme tegevusi selgitanud üle ka inglise keeles ja nii oleme alati hästi hakkama saanud. Laagriliste soovituslik vanus on 10-16.

 MTÜ Lõimeleer koostöös Tartu Ülikooli korraldab keele- ja kultuurikümbluslaagreid 2016. aastast saadik. 2021. aastal toimub laager kolmes kuuepäevases vahetuses: 11.‒17. juuli, 18.‒24. juuli ja 25.‒31. juuli.

Lisainfo:

www.loimeleer.com