Helista meile!

Eesti keskus teenindab teid telefoni, meili ja messengeri teel tööpäeviti (e-r)

Eesti keskus / Eesti aukonsulaat Turus
Varsinais-Suomen Viro-keskus ry
Vanha Suurtori 3, 20500 Turku

tel. 040 147 5221, virokeskus@gmail.com

NB Kontor on avatud T, N kell 10-14 ja K kell 12-18

kolmapäev, 25. september 2024

Konsulipäev Turus reedel 4. oktoobril

 Reedel, 4. oktoobril 2024 saab Turus Eesti Keskuse ruumides (Varsinais-Suomen Viro-keskus Ry , Vanha Suurtori 3) teha järgmisi konsulaartoiminguid:

🍁Passi ja ID-kaardi taotluste vastuvõtt
Võtke kaasa vana pass/ID-kaart ja kui on toimunud nimemuutus või soovite taotleda esmaseid dokumente lapsele, siis ka inglisekeelne originaaldokument, täpsema info kodulehel.


🍁
Sõrmejälgede andmine
Kui soovite taotleda dokumente Politsei- ja Piirivalveameti (PPA) iseteeninduses või posti teel ja teie sõrmejäljed on PPA andmebaasis vananenud, saate need uuendada konsuli vastuvõtul. Kaasa võtta pass või ID-kaart. Teenus on tasuta.

🍁Kehtiva ID-kaardi PIN-koodide vahetamine
Kui olete unustanud oma dokumendi (ID-kaart, elamisloakaart, digi-ID) PIN-koodid või turvakoodide ümbrik on kadunud, siis selleks, et jätkata e-teenuste kasutamist või anda digiallkirja, tuleb taotleda uus turvakoodide ümbrik.
Eelnevalt tuleb kontrollida sertifikaadi kehtivus. Selleks lisage broneerimissoovile oma nimi, isikukood, telefoninumber, ID-kaardi number ja kehtivusaeg.


👉
Tähelepanu! Vajalik eelregistreerimine telefonil +358 9 622 02 88 (E-R 9.00-12.00) või e-posti teel consular.helsinki@mfa.ee. Lisage kindlasti toiming mida soovite, telefoninumber ja isikukood.