Helista meile!

Eesti keskus teenindab teid telefoni, meili ja messengeri teel tööpäeviti (e-r)

Eesti keskus / Eesti aukonsulaat Turus
Varsinais-Suomen Viro-keskus ry
Vanha Suurtori 3, 20500 Turku

tel. 040 147 5221, virokeskus@gmail.com

NB Kontor on avatud T, N kell 10-14 ja K kell 12-18

neljapäev, 2. detsember 2021

Tere tulemast osalema detsembrikuu sündmustel!

 Tere tulemast osalema meie detsembrikuu sündmustel! 

Allpool ka eelinfot jaanuarikuu tegevusest.

Detsembris

10. detsembril kell 18 ootame kõiki väikseid ja suuri teatrihuvilisi vaatama Tene Ruubeli nukuteatri etendust "Vigurvända kaks kodumaad". Etendus toimub Turu noortemajas Vimmas (nuorisotalo Vimma) aadressil Aurakatu 16. Etendus on kõigile tasuta, kuid palume broneerida kohad turuteater@gmail.com

***

Jõulumeeleoluline avatud uste päev Eesti keskuses 17. detsembril kell 11-15 - tere tulemast tutvuma meie keskusega, jutustama ja nautima tassikest glögi! 

***

Tuletame meelde, et meie keskuses on detsembris müügil erinevaid tooteid meie seltsi liikmetelt ja Eestist - on käsitööd, lõngasid, keraamikat, küünlaid, magusat... Oleme avatud ka kolmel nädalavahetusel jõuluturu ajal (4-5.12., 11-12.12., 18-19.12. kell 11-17).




***

Kõigile huvilistele teadmiseks, et 5. detsembril toimub ka "Monikulttuurinen itsenäisyyspäivä" Turu pearaamatukogu siseõuel kell 15-16. Kava leiate FB lehelt monikulttuurisuus Turussa (https://www.facebook.com/monikulttuurisuusturussa). 


***

Pühade ajal 23.12 - 9.1. on meie kontor avatud ainult ette broneerides. 


Jaanuarikuu eelinfo

19. jaanuaril toimub Laustes (Lausteen lähiötupa, Kirjurinkatu 3) Tene Ruubeli nukuteatri etendus
Samas kohas toimub 26. jaanuaril küünalde valmistamise töötuba, mida juhendab Ülle Priks. 
Täpsemad kellaajad anname teada jaanuaris. 

***

Jaanuarikuus on meie ette tulemas veel Tene Ruubeli nukuteatri etendusi! Täpsematest päevadest ja kohtadest teavitame jooksvalt.

***

Jaanuarikuu kolmandal nädalal (17-21 jaanuar) on Eesti keskuses tulemas järjekordne konsuli vastuvõtt ID-kaardi/passi sõrmejälgede võtmiseks. 
Täpne kuupäev ja lisainfo tuleb hiljem - jälgige meie keskuse facebook-lehte (https://www.facebook.com/virokeskus.turku/)!