Kolme tunni jooksul külastas keskuse pop-up-restorani üle 50
inimese, kes said nautida seljankat, mulgiputru, kasukat, kohupiimakorpi
rosinatega, vastakukleid, kama-valge šokolaadi trühvleid ja muud maitsvat.
Restoranipäeva peategelased olid helilooja Urmas Sisask
(soolane) ja kokk Martti Kass (magus). Neid assisteerisid Merje Ottmaa ja Diana
Hirv. Koostööle lisas vürtsi teadmine, et ühel pool lauda olid need, kes
looduses on pigem jahtija ja jahitav – ööbik (sisask murde keeles) ja kass!
Restoranipäev pealkirjaga “Eesti suupisted VI” näitas, et
Turu inimesed on Eesti-keskusest eesti suupisted üles leidnud ja omaks võtnud.
PS! Sisask kandis ette ka äsjaloodud teose "Turku sävellys", mille noodid Eesti-keskusele kinkis.