neljapäev, 19. veebruar 2015

Kass ja Sisask hõrgutasid maitsemeeli

“Need ei ole enam mingid suupisted, vaid väga korralik söögikord!” muheles üks rahulolev külastaja järjekorras juba kuuendal restoranipäeval Eesti-keskuses.

Kolme tunni jooksul külastas keskuse pop-up-restorani üle 50 inimese, kes said nautida seljankat, mulgiputru, kasukat, kohupiimakorpi rosinatega, vastakukleid, kama-valge šokolaadi trühvleid ja muud maitsvat.

Tõepoolest, vaid suupistetest oli asi kaugel. Valik andis välja juba väga korraliku menüü mõõdu!

Restoranipäeva peategelased olid helilooja Urmas Sisask (soolane) ja kokk Martti Kass (magus). Neid assisteerisid Merje Ottmaa ja Diana Hirv. Koostööle lisas vürtsi teadmine, et ühel pool lauda olid need, kes looduses on pigem jahtija ja jahitav – ööbik (sisask murde keeles) ja kass!


Restoranipäev pealkirjaga “Eesti suupisted VI” näitas, et Turu inimesed on Eesti-keskusest eesti suupisted üles leidnud ja omaks võtnud.

PS! Sisask kandis ette ka äsjaloodud teose "Turku sävellys", mille noodid Eesti-keskusele kinkis.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar